ZE Teknik’te Güvenilir Servis Hizmetleri Sizi Bekliyor

 ZE Teknik tamir, bakım, onarım ve montaj üzerine hizmet veren servis firmaları arasında yer alıyor. Firmanın hizmet alanı ise genel olarak İzmir için oluyor. İzmir dışında servis firması Ankara, İstanbul, Bursa, Antalya ve Konya ili yer alıyor. Firma tarafından teknik servis hizmeti deneyimli teknik personel tarafından veriliyor.

 ZE Teknik Servis Hizmetleri Nelerdir?

 ZE Teknik firması müşteri memnuniyeti kazanmaya yönelik çalışmalar yaparak çalışma bölgesinde tercih edilen teknik servis olmayı amaçlıyor. Bu amaçla deneyimli ve güler yüzlü ekiple çalışan servis çok sayıda hizmeti kaliteli şekilde sunuyor. Servis firması tarafından sunulan hizmetler arasında ise şunlar yer alıyor; klima bakımı, kombi bakım, tamir, montaj ve demontaj, petek temizliği, beyaz eşya tamir ve bakımı, küçük ev aleti tamiri ile sıhhi tesisat hizmetlerinden oluşuyor.

 ZE Teknik Servis Hizmet Saatleri Nasıldır?

 İzmir kombi bakım, tamir ve montaj gibi alanlarda hizmet veren ZE Teknik servisi müşterilerinin ihtiyaç duydukları zamanda ulaşabilmeleri adına çalışıyor. Teknik servise ihtiyaç duyanlar telefon numaralarını kullanarak firmaya ulaşarak taleplerini iletebiliyorlar. Servis elemanları telefonlara anında dönüş yaparak müşterilerinin bakım, montaj ve onarım gibi hizmetleri zaman kaybı yaşamadan almalarına yardımcı oluyor.

 ZE Teknik Servis Hizmetleri Garantili Mi?

 İzmir, İstanbul, Bursa ve Konya gibi şehirlerde hizmet veren ZE Teknik beyaz eşya servis firması hizmetlerini garantili olarak sunuyor. Bu sayede eşyalarında teknik arıza yaşayan kişiler garanti vasıtasıyla ücret ödemeksizin hizmet alabiliyorlar. Ayrıca firma garanti süresi dolmuş olan çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalarında garanti kapsamına alınarak tamir ve bakımının yapılmasını sağlıyor. 

 

Yorumlar