Sağlıkla İlgili Merakınızı Hekimce İle Giderin

 Hekimce web sayfası insanların sağlık konusunda merak ettikleri sorulara cevap bulmasına yardımcı oluyor. Farklı alanlarda uzmanlık eden doktorları bir araya getiren siteye hastalıklar ve sağlıkla ilgili diğer konularda soru sorup cevap almak mümkün oluyor. Bunun için web sitesine üye olmak ve istenilen soruyu sormak yeterli oluyor.

 Hekimce Sitesinde Nasıl Soru Soruluyor?

 Hekimce web sitesine sağlıkla ilgili merak ettiği bir konu olan kişiler üye girişi yaparak sorularını iletebiliyorlar. Sorular için site üzerinde yer alan Soru Sor bölümü kullanılabiliyor. Buradan hastalık ve şehir seçimi yapıldıktan sonra doktora sor butonu kullanılarak sorunun iletilmesi sağlanabiliyor. Bu sayede hastalıklara dair merak edilen konularda uzman doktorlardan cevap alınarak bilgi sahibi olabiliyor.

 Hekimce Sitesinde Doktorluk Yapmak Mümkün

 İnsanların sağlıkla ilgili meraklarını gidermeye yarayan Hekimce sitesi aynı zamanda doktorlara çalışma imkanı da sunuyor. Doktor olarak sitede yer almak ve insanların sorularını cevaplamak isteyenler Cv’lerini göndererek kayıt yaptırabiliyorlar. Yapılan inceleme ardından sitede görevli olarak çalışma imkanı bulabiliyorlar.

 

Yorumlar