Ödüllü Dental Mimarlık Hizmetleri


 

 Mimarlık ve iç mimarlık alanında sıra dışı projeler yürüten Picco Mimarlık İstanbul ve Antalya merkezli çalışsa da ülkemizin ve hatta dünyanın birçok yerinde iş yapıyor. İç mimarlık hizmetine ihtiyaç duyulabilecek her alanda tasarım ve proje yapan mimarlar özellikle sağlık sektöründe klinik tasarım projelerinde ve steril mimari alanında çalışıyor.

Antalya iç mimar firmaları içinde dental mimarlık alanında Picco Mimarlık açık ara önde gidiyor.

Picco Mimarlık Klinik Tasarım Özellikleri

Picco Mimarlık tarafından yapılan diş kliniği iç mimarlık  projelerinde "az çoktur" ilkesine uyulur. Genel bir sadeliğin söz konusu olduğu mekanlarda gereksiz mobilya ve aksesuarlar bulunmuyor. Minimalist bir düzen içinde çalışanların ve misafirlerin her türlü ihtiyacına cevap verecek imkan oluşturulurken fazlalıklara da asla yer verilmiyor.

Projelerin genel özelliği modern bir stilde yapılması ve zamanın önünde gitmesidir.

Picco Mimarlık ve Uluslararası Yapı Ödülleri

Picco Mimarlık 2018 Yılında Londra'da yapılan Uluslararası Yapı Ödüllerinde ödül almaya hak kazanarak ülkemiz adına bir gurur kaynağı olmuştur. Firma bu platforma İzmir'de bulunan Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin tasarım projesi ile katılmıştır. Ödül ilk defa bir diş polikliniği tasarımına verilmiştir.

Uluslararası Yapı Ödülleri, dünyanın dört bir tarafından katılan konut ve ticari gayrimenkul tasarımcılarının yarıştığı itibarlı bir organizasyondur. değerlendirmeler her kategoride bağımsız bir jüri tarafından yapılır.

Picco Mimarlığın tasarım projeleri aldığı ödüllerle daha çok duyulmakta ve markalaşma süreci ilerlemektedir.

Yorumlar