Reyting Sonuçları


 Televizyon kanallarının sıklıkla çoğaldığı şu günlerde, ekranlarda da farklı konulu programlar yayınlanıyor. İzleyiciler hangi programın daha çok reyting aldığına bakarak, izlemek istediği programa karar verebiliyor. İnternet ortamında hizmet sunan sitede, onlarca kanalda yer alan program hakkında izlenme seviyesi sunuluyor. En net ve doğru sonuçları sunan sitede, reytinglere yönelik forum sayfalarına da yer veriliyor. Fanı ve takipçisi olduğunuz diziler hakkında yorum yapabileceğiniz bu sayfada, dizelerde ve programlarda görmüş olduğunuz yanlışlıklara da yorum yapabilirsiniz.
 Dizi Reytingleri
 Takipçisi olduğunuz dizi reyting sonuçları hakkında siteden bilgi alabilirsiniz. Yasak Elma, Bir Zamanlar Çukurova, Vuslat, Payitaht Abdulhamit, Şampiyon ve Benim Adım Melek gibi onlarca dizinin reyting sonuçlarına siteden ulaşabilirsiniz. İzlediğiniz diziler hakkında anket yapabileceğiniz siteden, dizi ve programların içerik bilgilerine de ulaşabilirsiniz. Siteye üyelik oluşturarak programlar hakkındaki görüş, öneri ve düşüncelerinizi paylaşabilir, diğer üyelerin yazdıkları yorumlara cevap verebilirsiniz.
 Tüm Kanalların Dizi Reyting Sonuçları
 Sitede en çok izlenen kanalların en çok izlenen dizileri hakkında da bilgiler sunuluyor. Atv, Kanal D, Fox tv, Show tv ve daha onlarca kanal hakkında içerik sunuluyor. Fox tv'nin sevilen yapıtlarından olan mucize doktor dizisinin tüm bölümlerinin reytingleri sitede sunuluyor. İzlemiş olduğunuz dizinin reytingleri hakkında bilgi edinmek, gelecek bölümler hakkında forum sayfasından içerikler öğrenmek için siteyi tercih edebilirsiniz.
 Gündeme Dair En Yeni Bilgiler
 Özel ve kapsamlı bir sunum yapan sitede gündeme dair gelişmelerin yer aldığı kategoriler de bulunuyor. Ekonomi, dünya, siyaset, kültür sanat, eğitim ve teknoloji alanında da en yeni içerikleri sunan site kalitesiyle fark yaratıyor. Siteye ulaşarak haber, reyting ve farklı alanlarda edinmek istediğiniz bilgilere ulaşabilir, üyelik oluşturarak konular hakkında neler düşündüğünüzü herkesle paylaşabilirsiniz.



Yorumlar