Canlı Sohbet


 İnternet üzerinden sohbet hizmeti sunan site, tüm ziyaretçilerine cinsel konularda canlı sohbetlerin yapılması imkanlarını sunuyor. Gabile chat sitesi ülkemizde, cinsel konularda belirli seviyede sohbetlerin yapılmasını sağlayan bir sitedir. Siteye giriş yapanlar, hangi tür konularda sohbet edebileceklerini, sohbet kurallarının neler olduğunu görebiliyorlar. Kural olarak sitede sadece 18 yaşından büyük olanların sohbet etmesine izin veriliyor.
 Kesintisiz Sohbet
 Gabile sohbet sitesi tasarımı ve altyapısı ile ziyaretçilerine kesintisiz ve en iyi sohbet seçeneklerini sunuyor. Siteye giriş yapan 18 yaşından büyük olan bay ve bayanlar, kendileri için rumuz belirledikten sonra sohbet odalarına erişim yapabiliyorlar. İsteyenler, siteye üyelik oluşturabiliyor, isteyenler üyelik oluşturmadan her girişlerinde farklı rumuz belirleyerek giriş işlemlerini rahatlıkla yapabiliyorlar.
 Sohbet Kuralları
 Chatgabile.net sitesinin canlı sohbetler için belirlemiş olduğu kuralların başında, 18 yaşından küçüklerin sohbete katılmasının yasak olmasıdır. Diğer kurallar için site ana sayfasındaki, kurallar başlığı seçilerek kontrol edilebiliyor. Bu kurallar arasında, kişisel bilgilerin, telefon numaraları, hesap numaraları gibi bilgilerin paylaşılmasının yasak olduğu, sohbetin seviyeli ve güvenli yapılmasını sağlayacak kurallar yer alıyor.

Yorumlar