Ayaktan Gelen Sağlık


 Günümüzde her geçen gün tıp alanında yeni kavramlar ortaya çıkıyor. Podoloji yani ayak bilimi de bu dallardan biri. Ülkemizdeki insanlar hemen hemen yarısı ayak problemleriyle karşı karşıya kalmakta. Podoloji ayak rahatsızlıkları konusunda teşhis, tedavi ve bakım hizmeti veren tıp alanıdır. İhtiyaç doğrultusunda yavaş yavaş hastanelerde podoloji bölümleri açılmakta, bu alanda hizmet veren ayak sağlığı merkezi sayısı hızla artmakta.
 Ayak Sağlığında Uzman Seçimi
 Ayak sağlığı alanında isim yapmış, tecrübeli podologlardan bir tanesi de Nihat Divacı'dır. Ayak sağlığındaki sorunlar bütün vücudu etkileyebilecek sonuçlar doğurabilir. Tanının doğru konulması ve tedavinin uygun şekilde yapılması oldukça önemlidir.
 Verilen Hizmetler
 Tedaviler ve özel bakımlar olarak ana iki başlık halinde sınıflandırılmış hizmetler uzman kadrosuyla hijyenik koşullarda, ev rahatlığında müşterilerine sunuluyor.
 Klinikte çokça karşılaşılan ayak rahatsızlıklardan  tırnak batması, nasır, çatlak topuk, deri deformasyon tedavileri başarıyla gerçekleştiriliyor
 Ayrıca tedavisi oldukça zor olabilen tırnak mantarı lazerle tedavi yapılıyor.
 Nihat Divarcı'nın internet adresini ziyaret ettiğinizde konu ile ilgili hayli ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Hatta bir sağık sorununuz varsa kendisi ile rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.



Yorumlar