Yüksek Kazanç Şansı


Oldukça sıkı takip edilen iddaa tahminleri ve kupon piyasası içerisinde tahminx.com adresi üzerinden kullanıcıları ile buluşan Tahminx, iddaa analizleri ve banko maçlar noktasında oldukça başarılı oranlarla çalışıyor. Site üzerinde tüm analizler uzman ekipler tarafından yapılarak, bu analizler ve değerlendirmeler site takipçileri ile paylaşılıyor.
Geniş Alan
Tahminx üzerinde Avrupa Liglerinden iddaa tahminlerine, NBA tahminlerinden oranı düşen maçlara, lig maçlarından tenis tahminlerine kadar çok sayıda alan ve konuda detaylı incelemeler, uzman analizleri bulunuyor.
Banko maç tahminleri ile ortalama %70 oranında kazanma şansı sunan site üzerinde tüm analizler gerçekçi veriler üzerinden ve ciddi emek ile oluşturuluyor.
Çalışma Sistemi
Tahminx, banko kuponlar için ayrıntılı bir çalışma yürütüyor. Geçmiş tecrübeleri yüksek olan analistler ile çok sayıda spor branşı düzenli olarak takip ediliyor. Her lig yakından izlenerek, yeni gelişmeler, oyuncular, takımların form durumları eksiksiz olarak ortaya konuyor. Site ekibi tarafından güncel istatistikler her hafta tekrar ve ayrıntılı olarak gözden geçirilerek güncelleniyor. Yapılan detaylı çalışmalar ile ortaya mükemmel işleyen bir sistem çıkıyor.

Yorumlar