Labor Tekstil Ürünleri


Birbirinden renkli ve kaliteli sabo terlik çeşitleri bulunan Labor Tekstil firması, aynı zamanda tüm sağlık personeli için üniforma üretimi yapmaktadır. Bu üretimlerini internet sitesi üzerinden satan firma, labor medikal tekstil ürünleri olarak da tanınmaktadır. Hizmetleri arasında terlik, bone, üniforma, önlük bulunan sitede beden ve renk seçeneği oldukça fazladır.
Terlikler
Sabo terlik almak isteyen sağlık sektörü çalışanlarının ziyaret etmesi gereken sitelerden birisi olan labortekstil.com.tr sayesinde, sabo terlik fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilir ve sipariş verebilirsiniz. Kendi üretimleri olan terliklerde dilediğiniz tabanı terlik altına uygulamakta ve sizlere siparişlerinizi göndermektedir. Kırmızı siyah ve lacivert ana renklerinin yanında birbirinden renkli sabo terlikler de bulunmaktadır.
Hemşire
Özellikle sağlık sektörünün tüm kıyafet ihtiyacını karşılamaya yönelik girişimleri sayesinde hemşire forması nereden alınır sorusunun cevabı haline gelmişlerdir. Ürettikleri ve satışa sundukları üniformalar arasında, ameliyathane hemşiresi, acil hemşiresi, tesettürlü hemşire, pediatri hemşiresi kıyafetleri bulunmaktadır. Renk ve desen çokluğu olan siteden, kendi bedeninize ve zevkinize uygun şekilde üniformalar satın alabilirsiniz.

Yorumlar