Sosyal Medya Takipçi Hizmeti


Son yılların en gözde platformu olan sosyal medyada yükselmek ve herkes tarafından tanınan bir profile sahip olmak için takipçi sayınızı arttırmanız gerekir. Site takipçi satın al ile profilinizi en popüler profil yapmaktadır. Aldığınız takipçilerin portföyünü siz belirlersiniz. Tamamı Türk veya karışık olabilir.
Facebook Beğeni Hizmeti
Facebook üzerinden açtığınız sayfaların beğenilmesi sizi Facebook platformunda tanınan bir sayfa haline getirir. Aldığınız Facebook beğenilerinin tamamı Türk profillerdir. Siteden hizmet aldıktan 1 saat sonra beğeniler sayfanıza yüklenir. Site müşteri güvenine önem veren bir firma olduğu için şifrenizin korunmasına özen gösterir.
İnstagram Beğeni Hizmeti
İnstagram fotoğraf paylaşmak için kurulmuş bir sosyal medya platformudur. Zaman içinde dijital bir pazar haline gelmiştir. İnstagram beğeni sayınız ne kadar fazlaysa, profilinizi gören kişi sayısı o kadar fazladır. Site tüm sosyal medya hesapları için hizmet sunar. Profilinizin amacı doğrultusunda paket satın alabilirsiniz. Hizmet aldıktan sonra da firmadan her türlü teknik desteği almaya devam edersiniz. Paket satın almak için siteyi ziyaret ediniz.

Yorumlar

Yorum Gönder